- Szerző: Éltető Erzsébet
- Hozzászólások: 0
2016. október 21-én Szindbád 17. palotai vacsoráját fogyasztjuk el a Krúdy Gyula Városi Könyvtár szervezésében, amely idén nemcsak étel- és irodalmi élményeket fog jelenteni, hanem sörgasztronómiait is.
Helyszín: Thury-vár, lovagterem
Ételfelelős: Két Bagoly Fogadó
Irodalmi felelős: Duende Színjátszó Kör (Felkészítők: Sándor Zsuzsanna és Reiff Mónika)
Cigányzenekarunk: Mihók István és bandája
A sörök bemutatásában sör-sommelier lesz segítségünkre
(A menüért kattintson a További információ szövegre)
MENÜ:
Vendégváró:
sajtos pogácsa, hozzá ágyas feketecseresznye pálinka
Leves:
Marhahúsleves cérnametélttel, zöldségekkel gazdagon tálalva
Marha velőscsont pirítós kenyérrel
Meleg előétel:
Főtt marhahús paradicsommártással, újhagymával, sós burgonyával
Főételek:
Fűszeres karmenádli knédlivel
Toroskáposzta tejföllel
Desszert:
Rétes (túrós, almás ) forró vanília öntettel
Retro üveges szódavíz
Sör minden fogáshoz
Külön kívánságra sör helyett bort szolgálunk fel
A fogásokhoz az alábbi söröket kínáljuk
Balatonvilágosi (pilzeni) – Hedon Sörfőzde
Négy kettes (IPA) – BigFoot Sörfőzde
Winternacht – Fóti Kézműves Sörfőzde
Betyár király – Szent András Sörfőzde
A sörsort összeállította és a sörvacsorát levezeti
Vásárhelyi István kézműves sör-szakértő, gasztro-blogger
A Szindbád vacsora ára: 6900 Ft
Jelentkezési határidő: 2016. október 17.