Álomértelmezés és önismereti alaptanfolyam Molnár Tamás vezetésével

Molnár Tamás (Thomas Sanglor) vezetésével 2019. április 6-án 10.00 – 17.00 óráig kerül megrendezésre könyvtárunk kamaratermében az Álomértelmezés és önismereti alaptanfolyam.  A részletekért kattintson a További információ szövegre!

A tanfolyam keretén belül a jelentkező megérti azt, hogy a saját tudatalattija miért és hogyan kommunikál vele.

Mivel az álomban látott képek és tapasztalt élmények mindegyike a kommunikáció részét képezik, így jó tudni, hogy az álmok nem véletlenül születnek és csatolják magukat a nappali életünk kezdetéhez. Ennek komoly és értelmezést igénylő oka van. Néhányat említve: az álmok szólnak az egészségi állapotunkról, előrejelzésekről, megóvásokról, a szeretteinket érintő kérdéskörökről, a lélektani tényezők igazán széles skálájáról...

Mivel az álmodás időszakában az elménkben élő figyelmi állapotunk nyitottabb mint nappal, így olyan kreatív megoldásokkal, ötletekkel is találkozhatunk, amikkel az ébrenlétnél nem vagy csak nagyon ritkán. Igazán jót tesz az, ha valaki az álmokban kódolt információkat ki tudja olvasni, mert az értelmezés hasznos üzenetté válik és nem „veszítődik” el. Így, aki valóban érdeklődik aziránt, hogy mi is történik vele éjjel, milyen kommunikációt folytat vele a saját tudatának kitakart oldala, annak az álomrejtvények olvasata élvezetes kihívás lesz, egy nagyszerű felfedezés, Önismeretben gazdagodás. A saját Álmok jelképeiben való olvasás egy rendkívüli izgalmas nyomozás. Erre a nyomozói munkára invitálom az érdeklődőket.
A tanfolyam zárása esettanulmányokat is bemutat, amiken keresztül követhetővé válik az álomelemzés menete. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A várpalotai tanfolyamra jelentkezés regisztrációhoz kötött, részletekről érdeklődés az alábbi elérhetőségeken:

(Molnár Tamás)

(Kavecz Edina)
Egyéb ügyekben: tanfolyamok, táborok, előadások stb.

(M. Szabó Rita)

A tanfolyam 1 napos, ennek díja 12 000 forint.
A tanfolyam 2019. április 6-án lesz, 10-17 óráig Várpalotán a Krúdy Gyula Városi Könyvtárban. Cím: Várpalota, Szent István út 28.

A napi beosztás a következőképpen alakul:
Kezdés: 10:00 óra
Szünet: 11:10 (max 10 perc)
Előadás: 11:20 - 12:30
Ebéd szünet: 12:30 körül ( kb. 45perc )
Előadás: 13:20 - 14:30
Szünet: 14:30 max 10 perc
Előadás: 14:40 - 17:00 Előadás folytatása, esettanulmányok átbeszélése. Fix szünet nem lesz, de akinek ki kell mennie, természetesen megteheti. :)

Néhány téma az előadásból a teljesség igénye nélkül:
- A szimbolizálás okai.
- Az álomnyelv törvényszerűségei.
- A kérdezés művészete.
- Mit kell tudnia egy álomfejtőnek?
- Az álomelemzés menete.
- Esettanulmányok, stb.

Hangfelvételről:

Csak saját felhasználásra rögzíthető az előadás. Tovább nem adható! Amennyiben olyan személy szeretné elkérni, aki nem vett részt az előadáson, az megvásárolhatja, jelezve nekünk a feltüntetett e-mail címen, vagy telefonon.

Egyéb érdekességek, elérhetőségek:

youtube csatorna:
https://www.youtube.com/channel/UCbOapDGhOyLgFS-9XbQXXxw

facebook oldal:
https://www.facebook.com/tudatosalmodas/

Köszönjük és mindenkit várunk szeretettel! :)

Az Ébredés Mindenekfelett!

please do NOT follow this link