Otthon maradok, nyelvet tanulok! - Ingyenes online nyelvtanulási lehetőségek

Az alábbi összeállításunkban olyan jól használható, ingyenesen elérhető tartalmakat ajánlunk, melyekkel hatékonyan fejleszthetjük nyelvtudásunkat. Online tanfolyamok, kurzusok és más digitális segédanyagok közül szemezgettünk, méghozzá ezeket:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép: Pixabay

Language Guide

  • Az oldalon 13 nyelv közül lehet választani. Írásos leckék, képek és hanganyag segítségével sajátíthatjuk el a különböző témakörök szókincsét.

Loecsen / A nyelvek művészete / Ingyenes online leckék

  • Az idegen nyelvek gyors asszimilációs módszerével tanítanak, melyet online vagy más mobil eszközökről könnyen el lehet érni. Azoknak szól, akik szeretnék a mindennapi szituációkat önállóan kezelni, hosszú tanulási folyamat nélkül. A honlap egy teljesen kezdőknek szóló kurzust kínál, mintegy húsz nyelven, melyek teljesen ingyenesek.

Linguanaut

  • Több mint 50 nyelv leggyakoribb kifejezéseit lehet gyakorolni ezen az oldalon. Itt is videók vannak, de ingyenes fordítói szolgáltatást is igénybe vehetünk.

Vocabulix

  • Kifejezetten a szókincset fejleszti ez az ingyenes oldal: a leggyakoribb angol, spanyol és német szavakat segít rögzíteni, nem mellesleg online szótárként is funkcionál.

+1 alkalmazás: 50LANGUAGES

  • Android és iPhone appok segítségével ingyenesen, online vagy offline tanulhatunk nyelveket tanfolyamok, appok, tesztek, játékok, szókártyák és még sok más módszer segítségével
please do NOT follow this link