Mit olvasson a gyerek? - A Pagony szerkesztőjének ajánlásával

Fotó: Pagony oldala

 

Győri Hanna, a Pagony rengeteg könyvének szerkesztője összeszedte nekünk, hogy ők mit ajánlanak a 11 és 14 éves lányaival, és egy-két lényegretörő mondattal még össze is foglalta nekünk, miért ajánlja az adott könyvet. Azért is rendhagyó ez a bejegyzés, mert nem egy felnőtt ajánló gyerekeknek, hanem gyerekek is elmondják, szerintük mit olvassanak most kortársaik. 

Hanna és lányai különböző csoportokra bontották ajánlásaikat: klasszikus, Harry Potter-fanoknak, vicces, kalandos-izgalmas-pörgős-nyomozós, történelmi-kalandos, könnyen olvasható, töprengős-érzékeny, rózsaszín, interaktív, problémacentrikus, képeskönyv nagyoknak, non-fiction.

Mivel ajánlásuk ennyire tág és sokrétű, bárki könnyen megtalálhatja a számára tetszőt. 

Ha bármelyik megtetszene az ajánlott művek közül, de nincs meg  otthon a könyvespolcon, kérhetjük a Pagony Könyvesboltosok segítségét. Könyvesbolti ajánlónkban benne volt a Fehérvári Pagony is, ahol négy nagyon kedves hölgy dolgozik. Az ő segítségüket bármikor kérhetjük, szívesen fognak rendelkezésünkre állni. A bolt bár bezárt, rendelésünket leadhatjuk telefonon és ők összekészítik, mire megyünk. Kártyás fizetési lehetőség is van náluk, így pénzt fogdosnunk sem kell. 

Íme az ajánlók https://www.pagony.hu/cikkek/mit-olvasson-a-10-os-gyerek-konyvajanlo-szemle-lista-ifjusagi/

 

A Fehérvári Pagony elérhetőségei: 

8000 Székesfehérvár, Királysor 66.

(30) 994 6748

Facebook https://www.facebook.com/fehervaripagony/

Instagram https://www.instagram.com/fehervaripagony/ 

please do NOT follow this link