"Legyen útitársa a biztonság"

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság új bűnmegelőzési program megindítását kezdeményezi "Legyen útitársa a biztonság" címmel. Ennek része többféle REendőrségi és TURisztikai Toto (RETURT) elkészítése, amely megyénk turisztikai nevezetességeivel és megelőzéssel kapcsolatban tartalmaznak kérdéseket. A totó elérhető lesz elektronikusan (pl. www.police.hu, az érintett együttműködők web lapjain), illetve nyomtatott formában (megyei napilap, kiadványként közintézmények és a rendőrségi épületek ügyfelek által is igénybe vehető terei, aulája).

A totót kitöltők egyfelől megismerik megyénk turisztikai nevezetességeit, kedvet kapnak azok megtekintéséhez, de egyben a megelőzési kérdések révén saját biztonságuk fokozáshoz is kapnak ismereteket.

A program szerint az érdeklődők a totót beküldik a főkapitánysághoz, ahol azokat értékelik, majd főkapitányság által kiállított igazolással vehető igénybe a kedvezmény.

Kapcsolattartó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály (Futtató Norbert r. alezredes)

A totót sikeresen kitöltők a megye több településén részesülhetnek kedvezményekben a programban részt vevő múzeumokban, strandokon stb.

Várpalotán a Thury-várba kaphatnak belépési kedvezményt a totó sikeres kitöltői!

RETURT TOTÓ 1. (1. oldal)

RETURT TOTÓ 1. (2. oldal)

RETURT TOTÓ 2. (1. oldal)

RETURT TOTÓ 2. (2. oldal)

RETURT TOTÓ 3. (1. oldal)

RETURT TOTÓ 3. (2. oldal)

RETURT TOTÓ 4. (1. oldal)

RETURT TOTÓ 4. (2. oldal)

RETURT TOTÓ 4. (3. oldal)

RETURT szabályzat (1. oldal)

RETURT szabályzat (2. oldal)

RETURT melléklet

please do NOT follow this link