Várpalotai Nyitott Tanulási Központ hamarosan induló programjai

Az újonnan nyílt Tanulási Központnak a Krúdy Gyula Városi Könyvtár különterme ad helyet.

Várpalotai Nyitott Tanulási Központ – a sikeres álláskeresésért, a munkahelyek megtartásáért és a foglalkoztathatóság javításáért

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét a Várpalotai Nyitott Tanulási Központ hamarosan induló tanulási programjaira.

Tanulási programjaink célja, hogy ingyenesen lehetőséget biztosítsunk mindazok számára, akik rugalmas, nyitott, egyénre szabott, gyakorlati tudást adó tanulási lehetőségre vágynak. Szeretettel várjuk elsősorban a munkanélkülieket, a munkahelyük elvesztésében veszélyeztetetteket, az aktív korú inaktív személyeket, a fogyatékossággal élőket, pályakezdőket, a GYES-en lévőket illetve bárkit, aki fejleszteni szeretné alapkészségeit. Az újonnan nyílt Tanulási Központnak a Krúdy Gyula Városi Könyvtár különterme ad helyet.

A Nyitott Tanulási Központ programjai:

Tanulási programjaink között a következő témakörök szerepelnek: nyelvi (angol, német) és számítástechnikai ismeretek, mindennapi pénzügyek, munkavállalói ismeretek, vállalkozási ismeretek, állampolgársági ismeretek, zöldenergia a háztartásokban, egészséges életmód, együtt tanulás otthon a gyermekünkkel, okostelefon és táblagép használata, hatékony önmenedzselés, Artkalauz – találkozás kulturális értékeinkkel, érvényesülés nőként a mindennapokban.

Előzetes regisztráció, illetve részletes tájékoztatás a Krúdy Gyula Városi Könyvtárban.

Elérhetőségeink:

Várpalotai Nyitott Tanulási Központ (8100 Várpalota, Szent István u. 28.)

Kertai László, tanulásszervező  

06 30/799-3393

Farkas Anna, tanulási tanácsadó

06 30/799-3394

Honlap: www.nyitok.hu

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link