Űrlap

Űrlap

A kölcsönzéshez szükséges űrlapot IDE kattintva éri el.

 

 

A kölcsönzés korlátozott újraindításáról

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár a koronavírus terjedésével kapcsolatos kockázatok csökkentése érdekében az olvasótermi szolgáltatásait 2020. március 17. napjától határozatlan időre felfüggesztette. (Jogszabályi alapja: 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet 5. §-a. Hatályos  szövegét lásd itt: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000046.kor)

A könyvek kölcsönzését 2020. május 26-tól korlátozott formában újraindítjuk. A kölcsönzéshez szükséges űrlapot IDE kattintva éri el.
 

A kölcsönzés menete

A dokumentumokat (egyidejűleg, havonta egyszer) elektronikus űrlap segítségével lehet igényelni. Amennyiben nem rendelkezik internetes hozzáféréssel, a beérkező igényeket beérkezési sorrendben telefonon keresztül tudjuk fogadni minden kedden 08:00 és 12:00 óra vagy csütörtök 12:00 és 16:00 között. (A kérések feldolgozása is ebben az időben történik.)
15 kötet igényelhető, de maximum 10 kötet kölcsönözhető (a kért könyvek más olvasóknál lehetnek). Kérjük, hogy fontossági sorrendben írják igényeiket az űrlapra!
Visszaküldeni a korábban kölcsönzött könyveket csak abban az esetben lehet, ha újakat is szeretne kölcsönözni helyettük! A kölcsönzéshez szükséges űrlapot IDE kattintva éri el.

Miként és hogyan vehetők át a könyvek?

A könyvek visszavétele és kölcsönzése előre egyeztetett időpontban történik, ezért kérjük, olyan elérhetőséget tüntessen fel, amin tudunk időpontot egyeztetni!
A dokumentumok csomagolva, zacskóban kerülnek átadásra, ezért kérjük, hogy erre a visszavételnél is figyeljenek!
A könyv átvételekor kövesse a kihelyezett tájékoztatók utasításait, minden esetben viseljen szájmaszkot és tartsa be a biztonsági előírásokat!
A kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár továbbra is automatikusan meghosszabbítja. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.

A kölcsönzéshez szükséges űrlapot IDE kattintva éri el.

 

Irodai szolgáltatásokról

Irodai szolgáltatásaink (fénymásolás, szkennelés, laminálás, stb.) továbbra is szünetelnek!
Türelmüket és megértésüket köszönjük!

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár munkatársai

please do NOT follow this link