"Tudásod a jövőd"

Vegyen részt 95-98 %-ban támogatott idegen nyelvi vagy informatikai képzéseken!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét a "Tudásod a jövőd" programra, melynek keretében országosan 100 000 személy végezhet el 95-98%-ban támogatott idegen nyelvi vagy informatikai képzéseket a TÁMOP 2.1.2./12-1 „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése” elnevezésű projekt keretében!

Kik lehetnek a támogatott személyek?

Valamennyi, 18. életévét betöltött felnőtt (felső korhatár nincs), aki
- nem áll középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban, kivéve költségtérítéses képzésben résztvevőket;
- ezen képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt más hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott idegen nyelvi és informatikai képzésben;
- vállalja, hogy a képzés költségeit hátrányos településen élők esetén minimum 2 %, egyéb esetben minimum 5 % mértékű önrésszel egészíti ki.

Az a személy, aki megfelel a részvételi feltételeknek, maximum bruttó 90.000 Ft képzési keretösszeg felhasználására válik jogosulttá.

Regisztráció a www.tudasodajovod.hu oldalon lehetséges.

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár mint eMagyarország Pont segíti a jelentkezők tájékoztatását és regisztrációját.

Ha segítségre van szüksége a regisztrációhoz, vagy további információkat szeretne megtudni a programról, keresse eTanácsadóinkat, akik mentorként segítik az érdeklődőket és a tanfolyamokra jelentkezőket:

György Judit
Szabó Jánosné
Varga Zsoltné
Volekné Temesi Zsuzsanna

Elérhetőségünk:
Krúdy Gyula Városi Könyvtár
8100 Várpalota, Szent István u. 28.
Tel.: (06) 88/592-060
E-mail:

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link