Tehetség-támogatási pályázat 12-18 éves gyermekek részére

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2008 óta támogat tehetséges gyerekeket a Művész leszek! Tudós leszek! Tehetség-támogatási rendszeren keresztül. A tehetség-támogatási rendszer célja, hogy egy tanítási év alatt anyagilag támogassa az olyan 12-18 éves korú, természettudományokban, informatikában, művészetekben kiemelkedő képességű gyerekeket és fiatalokat, akik családja számára a tehetséggondozás finanszírozása nehézséget okoz.  

Olyan gyerekek jelentkezését várják a pályázatra, akik nehéz hátterű családból származnak és tehetségesek a természettudományok, az informatika vagy a művészet terén és 12-18 év közötti életkorúak. 

A pályázathoz szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése, egy motivációs levél, tanár/mentor ajánlólevele és egy fénykép a jelentkezőről. Valamint rendelkezdni kell egy gmail fiókkal is, de arra is van megoldás, ha nincsenek meg a feltételei a jelentkezőnek ezen módú beküldésre. Ebben az esetben fel kell keresni az Alapítványt.

A pályázat beküldési határideje: május 15.

Bővebb információ az alábbi linken található: http://messzehangzo.hu/index.php/2020/04/15/muvesz-leszek-tudos-leszek-tehetseg-tamogatasi-rendszer-2020/

please do NOT follow this link