Középiskolai ösztöndíjprogram - UWC

Az UWC Magyarország idén is 10. és 11. évfolyamos középiskolás diákok jelentkezését várja kétéves nemzetközi ösztöndíjprogramjára.

Az UWC Magyarország idén is 10. és 11. évfolyamos középiskolás diákok jelentkezését várja kétéves nemzetközi ösztöndíjprogramjára. A nemzetközi oktatáson, élményeken és a közösségért végzett szolgálaton keresztül a United World Colleges iskolák arra nevelik a fiatalokat, hogy felelős, környezettudatos, a politika terén tájékozott állampolgárok legyenek, akik a béke és igazságosság, a megértés és az együttműködés eszméinek elkötelezettjei, és tetteikkel, személyes példamutatásukkal ezen eszmék gyakorlati megvalósítására törekednek. Az iskolák arra buzdítják végzőseiket, hogy tanulmányaik befejeztével térjenek vissza hazájukba, és a nemzetközi közösségben szerzett tapasztalatok otthoni kamatoztatásával járuljanak hozzá országuk fejlesztéséhez, modernizálásához, versenyképessé tételéhez. Az iskolák által felajánlott ösztöndíjak fedezik a külföldi tartózkodás, így a szállás, étkezés és a tanulmányok teljes költségét, évenként körülbelül 20.000-40.000 USD értékben.

További információkat az ösztöndíjkiírással kapcsolatban honlapunkon talál: http://uwc.hu/hu/application.html

Figyelmébe ajánljuk Facebook oldalunkat is (facebook.com/uwc.hu), ahol a szervezet legfrissebb híreiről tájékozódhat. A szervezet képviselőivel, volt diákokkal az ország 16 városában személyesen is találkozhat a következő pár hónapban az alábbi helyszíneken: http://www.facebook.com/uwc.hu?sk=app_11007063052

Következő nyílt napunk Veszprém megyében: http://www.facebook.com/uwc.hu?sk=app_11007063052
Vetési Albert Gimnázium (Veszprém, Kemecse u. 1.) 2011. december 8. csütörtök 14.40 órakor

Amennyiben további kérdései merülnének fel a programmal kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére.

Bass Igor
UWC Magyarország
Válogató Bizottság
info@uwc.hu

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link