Konzultáció a jövő internetéről - minden vélemény számít!

Hogy milyen lesz a jövő magyar internete, az mindannyiunkon múlik...

2015. május 18-ától július 31-ig várja a Miniszterelnökség az InternetKon20-ról, az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció kérdéseiről minden, 14. életévét betöltött magyar állampolgár véleményét.

A jövő hálózatáról zajló párbeszéd, az InternetKon a beérkező kérdésjavaslatoknak, a szakmai egyeztetéseknek és a minikonferenciáknak köszönhetően olyan tudásbázist hoz létre, amely nagymértékében segíti a döntéshozók munkáját.

Az internetről szóló nemzeti konzultáció kérdéssorát a konzultáció honlapján, a https://www.internetkon.hu címen válaszolhatják meg az érdeklődők.

Az InternetKon20 kérdőívét belépést követően lehet kitölteni. A belépés három módon lehetséges: Facebook profillal, ügyfélkapus azonosítással vagy néhány adat megadásával az internetkon.hu-n.

Az InternetKon20 kérdéssort nem lehet részben kitöltve lementeni, majd később folytatni a válaszadást. A kitöltési folyamat megszakítása esetén a kérdőív kitöltésének teljes újrakezdése szükséges.

Fontos célja a kezdményezésnek, hogy azok is lehetőséget kapjanak a véleménynyilvánításra, a nemzeti konzultáció kérdéssorának a kitöltésére, akik nem rendelkeznek internet előfizetéssel vagy internetezéshez alkalmas eszközökkel. Ezek az emberek az eMagyarország Pontokon, az eTanácsadók segítségével adhatják meg válaszaikat.

Aki egy eMagyarország Ponton, Facebook fiók és Ügyfélkapu nélkül szeretne válaszolni a kérdéssorra, az internetkon.hu/emagyarorszag honlapcímen tudja elvégezni a kérdéssor első lépését, az azonosítást. Az internetkon.hu/emagyarorszag címen elérhető felület felhasználónévvel és jelszóval védett. Az eTanácsadók  nyitják  meg  ezt  a  felületet  kitöltés  céljából  a  válaszadóknak.

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár mint eMagyarország Pont segíti az érdeklődőket a kérdőív kitöltésében. Amennyiben útbaigazításra, tájékoztatásra, segítségre van szüksége az InternetKon kérdőívének kitöltése során, kérjük, forduljon a városi könyvtár eTanácsadó munkatársaihoz! A kérdőív kitöltésére a városi könyvtárban is lehetőséget biztosítunk!

please do NOT follow this link