Játsszon velünk és segítsen nekünk!

A Költészet Napja alkalmából két játékot hirdettünk meg, illetve közzé tettünk egy olyan kérdőívet, amelyben könyvtárunk használóinak, olvasóinak az elégedettségét kívánjuk megvizsgálni.
Az egyik játékunk címe: Vakrandi egy könyvvel. A játék lényege, hogy könyvtárunk munkatársai könyveket csomagoltak be úgy, hogy ne lehessen semmilyen módon azonosítani őket, és a csomagoláson csak néhány jellemző információt tüntettünk fel a műről vagy a szerzőjéről, amely alapján reményeink szerint kedvet teremtünk a mű elolvasásához. A könyvet természetesen csak otthon illendő kicsomagolni, de nem fogunk haragudni, ha a kíváncsibb természetű olvasók nem bírnak a vágyukkal. 
A másik játékunkban arra kérjük fel olvasóinkat, hogy amikor belépnek a Krúdy Gyula Városi Könyvtárba, egy táblára írják fel nekünk, hogy miért jöttek könyvtárba. A tábla a bejárattal szemben látható, rajta a látogatókat megszólító cím: "Miért jöttem ma könyvtárba?" 
A harmadik dolog, amivel könyvtárhasználóinkat aktivitásra szeretnénk buzdítani, egy elégedettségfelmérésre szolgáló kérdőív, amelyben szeretnénk anonim módon megkérdezni olvasóink véleményét a könyvtárról, a munkánkról. A kérdőív kitöltése visszajelzést ad majd számunkra, hogy milyennek látnak minket használóink, és hogy milyen irányba fejlesszük tovább a könyvtárat ahhoz, hogy olvasóink még nagyobb megelégedéssel térjenek be hozzánk.
Arra kérek mindenkit, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt játékainkban és a felmérésben, és bízom benne, hogy jó szívvel fogadják majd a kezdeményezéseinket! 

Végül ezúton kívánok minden kedves olvasónknak és könyvtárhasználónak áldott húsvéti ünnepeket! 

Üdvözlettel: 
Budai László könyvtárvezető

Vakrandi könyvvel
Miért jöttem ma könyvtárba?
please do NOT follow this link