Felhívás a XV. Janikovszky Éva Meseíró Pályázatra

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Móra Kiadó hagyományaihoz híven 2019-ben ismét meghirdeti a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatát.
Pályázati időszak: 2019.március 5.-április 17.
A pályázók három korcsoportban indulhatnak: I. korcsoport: 7-9 évesek; II. korcsoport: 10-13 évesek; III. korcsoport: 14-16 évesek.Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát feldolgozhatnak a pályázók. Pályázni magyarországi és határon túli településekről is lehet.Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat. Terjedelmi korlát: maximum 5 (A/4) oldal lehet a pályamű.Kézzel írt pályaműveket nem áll módunkban elfogadni.
Pályaművek benyújtása: kizárólag e-mailben, a

címre várjuk a pályamunkákat.
Beküldési határidő: 2019. április 17. éjfél
A pályázat részeként az e-mail szövegében minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail címét, az iskolája nevét, címét és e-mail címét.
Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: „Meseíró pályázat”.
A pályamunkákat Word-dokumentumként vagy PDF-fájlként kérjük az elektronikus levélhez csatolni, a fájl elnevezése tartalmazza a pályázó nevét és a pályamű címét,
pl.: Proba_Kazmer_Az_en_mesem.doc vagy Proba_Kazmer_Az_en_mesem.pdf.
A pályázattal kapcsolatos értesítések e-mailben történnek.
A beérkezett írások előzsűrihez kerülnek, a továbbjutókat a szakmai zsűri értékeli.
A pályaműveket az elbírálást követően nem őrizzük meg.
A pályázat záró eseményére, az ünnepélyes eredményhirdetésre 2019. május 31-én, pénteken, 14 órakor kerül sor a FSZEK Központi Könyvtárában, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívjuk meg.
A pályázat fővédnöke: dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest Főváros humán főpolgármester-helyettese.
A pályázat védnökei: Janikovszky János, a Móra Kiadó vezérigazgatója és dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója.
A 2019. évi meseíró pályázat Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával kerül megrendezésre. 

please do NOT follow this link