"Barangolás az információk világában" című kistérségi verseny

TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0322 "A Reneszánsz Palota" pályázat keretében

A Rákóczi Telepi Tagiskola felhívása a "Barangolás az információk világában" című kistérségi versenyben való részvételre

Rohanó világunkban rendkívüli módon felgyorsult az ismeretek változásának, bővülésének, átalakulásának ritmusa. Így az ember élete során késztetve van arra, hogy már meglévő ismereteit felfrissítse, újakkal egészítse ki.
Az általános műveltség ismérve a szerteágazó szellemi és gyakorlati tudás. Természetesen ahhoz, hogy az ember ezt elérje, tudnia kell, honnan és hogyan gyűjtse össze azokat az ismereteket, amelyekre szüksége van a tanuláshoz, a munkájához és a mindennapi élethez.

Éppen ezért, vetélkedőre hívjuk a várpalotai kistérség 7-8. osztályos diákjait, amelynek során bebizonyíthatják, hogy a hagyományos és modern információhordozókban is képesek megtalálni a keresett információkat.

A vetélkedő 2 levelezős fordulóból és a döntőből áll. Négyfős csapatok jelentkezhetnek a versenyre (egy iskolából több csapat is nevezhet).

A jelentkezések beérkezése után az első forduló feladatsorát e-mail-ben kapják meg a résztvevők. A feladatlap iskolánk honlapjáról is letölthető hamarosan ( www.rtai.hu). A 2014. május 8-i döntőn a legjobban teljesítő öt csapat tagjai mérhetik össze tudásukat. A döntő résztvevői tárgyjutalomban részesülnek.
 
Jelentkezési határidő: 2014. február 21. (péntek)

A vetélkedővel kapcsolatos további információk Tamás-Magyar Judit szervezőtől kérhetők a

  e-mail címen.

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link