XVII. Szindbád vacsora - Jelentkezési határidő: 2016. október 17.

2016. október 21-én Szindbád 17. palotai vacsoráját fogyasztjuk el a Krúdy Gyula Városi Könyvtár szervezésében, amely idén nemcsak étel- és irodalmi élményeket fog jelenteni, hanem sörgasztronómiait is. 
Helyszín: Thury-vár, lovagterem
Ételfelelős: Két Bagoly Fogadó
Irodalmi felelős: Duende Színjátszó Kör (Felkészítők: Sándor Zsuzsanna és Reiff Mónika)
Cigányzenekarunk: Mihók István és bandája
A sörök bemutatásában sör-sommelier lesz segítségünkre
(A menüért kattintson a További információ szövegre)

MENÜ:
Vendégváró:
sajtos pogácsa, hozzá ágyas feketecseresznye pálinka 

Leves: 
Marhahúsleves cérnametélttel, zöldségekkel gazdagon tálalva 
Marha velőscsont pirítós kenyérrel

Meleg előétel: 
Főtt marhahús paradicsommártással, újhagymával, sós burgonyával 

Főételek: 
Fűszeres karmenádli knédlivel
Toroskáposzta tejföllel

Desszert:
Rétes (túrós, almás ) forró vanília öntettel 

Retro üveges szódavíz
Sör minden fogáshoz
Külön kívánságra sör helyett bort szolgálunk fel

A fogásokhoz az alábbi söröket kínáljuk

Balatonvilágosi (pilzeni) – Hedon Sörfőzde
Négy kettes (IPA) – BigFoot Sörfőzde
Winternacht – Fóti Kézműves Sörfőzde
Betyár király – Szent András Sörfőzde

A sörsort összeállította és a sörvacsorát levezeti
Vásárhelyi István kézműves sör-szakértő, gasztro-blogger

A Szindbád vacsora ára: 6900 Ft
Jelentkezési határidő: 2016. október 17.