A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési játékot hirdet

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy tudásnövelő bűnmegelőzési játékot hirdet, amelynek célja a biztonságos vásárlás, valamint az év végi ünnepekhez köthető személyes és online vásárlásokkal kapcsolatos áldozattá válás megelőzése, és az ismeretek bővítése. A szervezők a legjobb eredményt elért megfejtők között sorsolást tartanak. (A játék részletes leírásához kattintson a További információ szövegre).

A sikeres részvételhez a totó visszaküldése, az e-mail cím és a telefonszám szükséges! A kitöltők közül egy szerencsés a biztonságát növelő áldozatvédelmi – vagyonvédelmi ajándékcsomagot kap, amelyet 2020 decemberében adnak át. A totó megfejtéseket a

e-mail, vagy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2. postai címre várják folyamatosan, de legkésőbb 2020. december 10-ig, bármilyen formátumban (segítségként csatoltak egy megoldólapot). A sorsolást követően e-mailben / telefonon értesítik a szerencsés nyertest. A sorsolás várható időpontja: 2020. december 11.


 


Megoldólap-minta: